Var kommer fotograferingen att ske?
Jag fotograferar mesta dels utomhus då jag tycker det naturliga ljuset är det allra bästa. Jag har några favorit platser och jag kontaktar er några dagar innan för att avtala en plats att mötas på. Har du en särskild plats i åtanke så meddela det i förväg då jag eventuellt måste reka platsen.

Vad ska jag/vi ha på oss?

Det ni känner er bekväma i! Det viktigaste är att ni känner er fina och avslappnade. Men undvik gärna mörka kläder samt kläder med mycket mönster.

Vad händer om det är dåligt väder?

Vid regn och blåst kommer vi överens om en ny tid.

Jag är ovan framför kameran, hur gör man?

Jag hjälper dig med hur du ska stå och vad du ska göra för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Om jag inte säger någonting så betyder det att jag tycker du gör alldeles rätt.

Information om priserna!

Många som söker fotograf reagerar på att priset är högt. Men tänk på allt som ingår förutom fotografierna. D.v.s. förberedelser, fotograferingen samt eventuell redigering.

Får vi använda bilderna i sociala medier?

Absolut! Men det måste tydligt synas vem fotografen är, med texten "Foto: Spinkfinger Photography"

Hur sker bildleverans samt betalning?

Jag gör urvalet av de bilder som kan godkännas och levereras. Sedan väljer ni i ett lösenordsskyddat online galleri.


Betalningen sker med faktura via frilans finans. När betalningen har inkommit kan ni hämta de bilder ni har valt i online galleriet. Bilderna levereras i JPEG-format.

Reklam & marknadsföring

Bilder kan komma att användas på min hemsida, i sociala medier eller i annat marknadsföringssyfte. Meddela mig om du inte vill att din bild ska synas.

Kan man få fotografierna utskrivna om ja, hur mycket kostar det?
Ja, jag har en fotoskrivare. Priset beror på antal och storlek. Önskas utskrift så meddelas prisinformation vid eventuell beställning.

© 2019 Copyright - Spinkfinger photography, all rights reserved

Otillåten använding faktureras

  • Facebook
  • Instagram