Bloggen är tillbaka

Hej på er! Jag la ner bloggandet ett tag på grund av att jag hade så mycket att göra och kände bara stress över regelbundet bloggande. Jag har fortfarande mycket att göra, många bollar i luften men känner absolut inte stress på samma sätt och jag hinner andas lite mer.

MÅNGA BOLLAR I LUFTEN Jag jobbar på med mitt personliga assistent arbete men jag frilansar också som fotograf samt arbetar med Influencers of Sweden där jag sysslar med medlemsvård, har en post i valberedningen och så är jag även ansvarig för instagram. Detta är en kombo som jag fullkomligt älskar.


BLOGGENS FRAMTID


Jag är nu tillbaka (både med blogg och uppdaterad hemsida) då jag saknade att skriva till er MEN jag kommer inte att göra inlägg varje dag utan det kommer spontant. Ett tag planerade jag och förberedde inlägg och det var det som till slut blev en stress.


Nu undrar jag om det är något särskilt ni önskar att se här?© 2019 Copyright - Spinkfinger photography, all rights reserved

Otillåten använding faktureras

  • Facebook
  • Instagram