Hej måndag - Ny rutin och nytt uppdrag

Sitter hemma vid vårt mintgröna köksbord med en katt som nos-pussas och lindar in mitt ansikte med sin svans samt en post-it framför mig, där jag igår kväll skrev upp vad jag ska arbeta med idag.


Jag har både digital och analog kalender men när jag arbetar hemma så blir jag faktiskt slarvig och glömmer kolla dem. Vilket resulterar i att jag gör annat istället. Men nu tänkte jag försöka med en annan grej och det är att varje kväll skriva ner vad jag ska göra kommande dag på en post-it och sedan sätter jag den på skärmen där jag har min stationära dator i vardagsrummet.


En av sakerna som ska göras idag är att svara på era frågor från frågestunden. Jag har haft mycket att göra så har tyvärr inte hunnit med det förrän nu. Postar svaren under denna vecka.


Jag har nämnt förut att jag bl.a. arbetar med Influencers of Sweden's medlemsvård samt är Instagram ansvarig. Nu har jag även blivit styrelsemedlem :D Så roligt!


Önskar er en fin vecka!


© 2019 Copyright - Spinkfinger photography, all rights reserved

Otillåten använding faktureras

  • Facebook
  • Instagram