Sista augusti är kommen

Hur känner du? Är du klar med sommaren och redo för hösten? Det är inte jag men det är nog på grund av att jag har jobbat hela sommaren. För första gången på flera år har jag inte haft någon semester, förutom en vecka på Västkusten. Fort har det gått, som vanligt.


Höstplaner


Har du gjort dina höstplaner ännu eller är du som jag, inte riktigt redo än? Själv tycker jag att september hör till sensommar ;) Så några höstplaner har jag inte gjort än. Jag har planerat ett foto-erbjudande som gäller hela september och är i gång med planeringen för mina och Influencers of Sweden's kanaler. Annars i september ska jag: 1. Överraska maken som fyller jämnt.

2. Delta i Alexandra Bylunds webbinar; Så lyfter du företagets sociala medier till nästa nivå.

3. På vinprovning med Carl Jan Granqvist. Jag blir bjuden av en förening (ytterligare en jag arbetar för, dock ganska lite numera) vars hemsida jag uppdaterar och utvecklar.

Jag har även gått i tankar om att läsa kurser. Bl.a. företagsekonomi eller ekonomiassistent. Att jag har kollat på det är för mig väldigt förvånande då jag liksom har varit allergisk mot orden moms, skatt och ekonomi. Det är sådana ämnen som har gått in i ena örat och ut i det andra men på senaste tiden har även det blivit mer och mer intressant.
© 2019 Copyright - Spinkfinger photography, all rights reserved

Otillåten använding faktureras

  • Facebook
  • Instagram